Лялька-рукавичка ДивоГра Puppets з язиком Дівчинка в жовтому (DY 10)

275 грн

Ляльки Puppets з ротиками, що відкриваються, та вшитими язичками допоможуть навчити дитину правильній вимові звуків на логопедичних заняттях. Також ці лялькі корисні для ігор вдома та для групових занять, щоб налагодити спілкування між дітьми. Лялька-перчатка, в якої можна відкривати ротика з язиком, та від імені якої можна говорити, безумовно зацікавть дитину, допоможе привернути її увагу до заняття вдома і в дитячому закладі. Використовуючих різних ляльок з наборів Puppets , можна фантазувати, розігрувати сценки, пробувати себе в різних ролях, вчитись спілкуватись та створювати цілі історії про улюблених персонажів. Дитячі образи ляльок - хлопчики і дівчатка - прості і зрозумілі дитині, з виразними добрими обличчями, зроблені з використанням сучасних безпечних матеріалів та зручні для дитячих і дорослих рук. Для логопедичних занять є дуже цінним, що лялька має яскравого рота, може "говорити", спонукаючи дитину до гри та діалогу. Для занять з особливими дітьми ляльки Puppets допомагають встановити контакт з дитиною, запросити її до гри або виконання завдання. В групі дітей кожен може обрати собі ляльку, та від її імені розповісти про себе, подолати сором'язливість та здобути нових друзів. Ляльки серії Puppets стануть найліпшим казковим другом дитини, а також необхідним інструментом в роботі фахівця - психолога, педагога, логопеда. Екологічно чисті, натуральні матеріали.

Наполнитель
холлофайбер
DY 10
Тип